The Coast

Perfecte mix van klasse en uniek uitzicht

Denk je eens in. Een uitzicht over zee en zand, zover je maar kunt kijken. De geur van het zeewater die in je neus prikt. Het geluid van de golven. Wát een locatie. Wij vinden dat wij een mooi panorama hebben hier op kantoor, maar The Coast is toch echt baas boven baas. Beach House The Coast, pal aan de strandopgang in Monster is jaarrond open en stelt nooit teleur. Naast de unieke locatie loop je binnen in een stijlvol interieur en geniet je van een topkeuken. Geen wonder dat Beach House The Coast de AD Terrassentest 2018 binnen heeft gesleept.

Meer

Probleem

De huisstijl en website voldoen, maar kunnen beter

Als jij een strandtent opent die jaarrond open is, is je website een belangrijk communicatiemiddel. Van passanten moet je het hartje winter niet hebben. Dit was de basis tijdens onze eerste gesprekken in 2013. We hebben destijds een mooie huisstijl en website aangemeten waar The Coast jaren mee vooruit kon. The Coast groeide in populariteit en heeft recent het volledige interieur geupgrade. Na het nieuwe interieur zijn we wederom uitgenodigd en werden gevraagd om totale huisstijl en website te upgraden.

Het doel

Laat zien wat je te bieden hebt

Met deze redesign van huisstijl en website wil The Coast de bezoeker meenemen in het comfort en de unieke setting. De presentatie moet naadloos aansluiten bij de sfeer van het restaurant en de keuken. We hebben bepaald dat de fotografie een groot deel van de boodschap moet dragen. De website moet naast een mooie presentatie ook een korte weg naar het reserveren bieden.

Plan van aanpak

Jezelf verbeteren met een redesign

The Coast was dus niet ontevreden over het huidige, maar geloofde gewoon dat het nog beter kon. Belangrijk was dus om een link met het huidige te houden en waar mogelijk te optimaliseren. We zijn naar de tekentafel gegaan en hebben gezocht naar een uitstraling die beter rijmde met de nieuwe kleuren van het interieur. Die lijn hebben we verder doorgetrokken en bepaalde aspecten van het interieur terug laten komen in de huisstijl. Naast de nieuwe ontwerpen zijn er prachtige foto’s gemaakt op locatie. Samen met de prachtige platen die The Coast al in bezit had, maakt dit een zeer complete map met overtuigende fotografie. De nieuwe ontwerpen vielen al snel in de smaak bij The Coast, waarna we de middelen één voor één konden uitwerken. Van een uitgebreide brandguide, diverse menukaarten tot alle online activiteiten.

Het resultaat

Moderne stijlvolle presentatie van de sfeer

Het geheel van uitstraling klopt weer. De huisstijl sluit naadloos aan bij het nieuwe interieur. De totale communicatie is professioneel opgezet en makkelijk bruikbaar voor alle uitingen van The Coast. Daarnaast is de website volledig vernieuwd en biedt een beeldende presentatie van de mogelijkheden.

Het interieur omgezet in prachtige

kleurstalen en texturen

De unieke waarde van The Coast gevat in

een serie sterke brand promises

De unieke waarde van The Coast gevat in

een serie sterke brand promises

De unieke waarde van The Coast gevat in

een serie sterke brand promises

Even the cards are better

at the coast

Gekozen oplossingen

Maatwerk design

  • Nieuwe huisstijl
  • Moderne website met Umbraco CMS
  • Geïntegreerde reserveringsmodule van Iens
  • Huisstijl drukwerk op maat

 

“Het was voordehandliggend dat wij onze wensen voor een nieuwe huisstijl kenbaar zouden maken aan Panorama Studios, die eerder ook al onze huisstijl hadden ontworpen. Een huisstijl die nog jaren mee kan gaan, bij alle seizoenen hoort en in een oogopslag herkenbaar is als die van ‘The Coast’; dat was ons doel. Het nieuwe interieur begin 2018 was hiervoor de basis.

De afgelopen 4 jaar, sinds de opening van The Coast, is er een hoop veranderd. Trends veranderen en je wordt er altijd door beïnvloed. Als redelijk nieuw paviljoen op een unieke locatie willen wij uiteraard niet achterblijven bij deze trends! In samenwerking met Panorama Studios gingen wij op zoek naar de eye catchers die The Coast onderscheiden van andere paviljoens.

Met goed vertrouwen hebben wij dit uit handen gegeven met een geweldig en vernieuwend resultaat. Erg blij dat er op een juiste manier aanvulling wordt geboden op onze al bestaande wensen. Het resultaat, so far, mag er zijn met als pronkstuk onze nieuwe website! Maar we zijn er nog niet. Er staan nog diverse vernieuwingen op de planning waar wij erg naar uitkijken.”

‘Everything's better at The Coast’

Anniek Feijge - Communicatie Medewerker