Design Studio

Corporate identity

Op zoek naar het DNA van de onderneming

Een goed ontwerp is de boodschapper van je merk. Overal waar je zichtbaar bent, worden mensen geconfronteerd met de uitstraling van jouw onderneming. Het bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van de ontvanger.

In een tijdperk waar mensen snel informatie willen verwerken, is een sterk beeldmerk een punt van vertrouwen en herkenning. Het brengt de kernwaarden van je onderneming over en straalt professionaliteit uit. Het geeft een gevoel van garantie aan bestaande en potentiële klanten, maar ook aan je personeel en leveranciers.

In de uitgebreide briefings periode kijken en luisteren we goed naar jou en je collega's. We stellen een aantal kritische vragen en horen graag hoe je zelf naar dit onderwerp kijkt. Vervolgens trekt Panorama Studios zich terug en ontwerpt een voorstel waarmee we adviseren, wat verrast en waarmee we je simpelweg blij maken. Wanneer de corporate identity definitief is, leggen we dit vast in een brand guide en voorzien we je van alle mogelijke bestandsvormen die je nodig gaat hebben.

Eerst ontwerpen we een maatpak rondom de kernwaarden van uw onderneming. Daarna zorgen we voor consistentie in alle uitingen. Eenheid creëert herkenning. Panorama Studios meet u een uitstraling aan die verrast, inspireert en onderscheidt.

Je zit niet aan ons vast, maar we hopen natuurlijk wel dat je zo blij bent met de samenwerking, dat je de vervolgstappen ook bij ons neerlegt.

Packaging design

Pak mij, pick me, nimm mich!

Daar draait het in veel gevallen om. Dat je jezelf onderscheidt ten opzichte van de concurrentie in het schap. Om deze mini-oorlog te winnen kun je wel wat advies, creativiteit en kennis van zaken gebruiken. Panorama Studios heeft de ervaring en expertise om je nieuwe verpakking tot een succes te maken. Schuif eens aan en we wandelen samen met je door de mogelijkheden.

Huisstijldrukwerk

Alles voor de eerste indruk

Wanneer het gezicht van je organisatie is bepaald is het tijd voor stap twee. Rondom jouw bedrijf wemelt het van de kleine boodschappers van je organisatie. Je logo is te vinden op briefpapier, visitekaartjes, enveloppen etc. Daarom is het zaak dat deze uitingen binnen de bepaalde huisstijl vallen en dezelfde sterke boodschap uitstralen.

Panorama Studios werkt nauw samen met diverse leveranciers en kan daarmee voor elke wens een gepaste oplossing vinden. We zijn altijd op zoek naar de beste prijs kwaliteitverhouding en helpen je graag om zo slim mogelijk in te kopen. We gaan van bulk bestellingen briefpapier tot specialistisch voedselveilig drukwerk. Van stickers tot bedrukt porselein en van offertemappen tot beachvlaggen.

Fotografie

Een goed beeld vertelt meer dan duizend woorden

Misschien nog wel belangrijker is dat die duizend woorden in één seconde kunnen worden overgebracht. Goede fotografie presenteert je bedrijf op zijn best. Jij creëert een beeldbank met actuele beelden van je organisatie. Wanneer je fotografie nodig hebt, weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Panorama Studios heeft een breed netwerk aan specialistische fotografen, zodat er altijd wel een is die bij jouw wens aansluit.