Web Studio

Umbraco CMS

Award-winning open source techniek biedt jou beheergemak, snelheid en veiligheid.

Wij voorzien al onze websites van het open source Content Management Systeem (CMS) Umbraco en zijn fan vanaf dag één. Wereldwijd is Umbraco het meest gebruikte CMS dat draait op Microsoft technologie (.NET). Umbraco biedt veel ruimte voor maatwerk en kan aangevuld worden met open source modules / packages. De hoge mate van flexibiliteit maakt van Umbraco het perfecte CMS voor zowel complexe oplossingen als eenvoudige campagne websites.
Meer dan 400.000 installaties zijn wereldwijd op het Umbraco platform ontwikkeld, onder wie veel grote multinationals zoals Amazon, DHL, Heinz, Microsoft en Rolls Royce.
Jij of je collega’s kunnen zonder enige technische kennis van techniek, snel en eenvoudig informatie plaatsen op je website. Umbraco is geschikt voor alle type websites. Dat Umbraco al jaren in de top van de Emerce100 staat is niet voor niets: de UX is door zijn eenvoud een verademing. Umbraco ontwikkelt zich wereldwijd razendsnel en dat is niet vreemd voor een open-source Content Management Systeem dat veel betaalde varianten overtreft.

De kracht van Umbraco is de grote flexibiliteit die diep in de core van dit CMS zit. Elke Umbraco implementatie is hierdoor volledig naar de requirements van het project aan te passen en in te richten. Umbraco is een Deens product en wordt door deze flexibiliteit regelmatig vergeleken met het andere Deense succesproduct Lego.

Deze flexibiliteit biedt op technisch vlak grote voordelen, maar ook een ongekende flexibiliteit voor web-designers en de redacteuren die met Umbraco werken. Dit maakt dat Umbraco gemakkelijk meegroeit met de behoeftes van de organisatie.

Benieuwd naar een demo? Schiet eens langs en we lopen er graag met je doorheen.

Webdesign

Website-ontwerpen met aantrekkingskracht

De vormgeving van je website bepaalt mede het succes ervan. Panorama Studios vertaalt jouw huisstijl in een passend website-ontwerp dat bezoekers weet te verleiden.

In een split second bepaalt een bezoeker of je website interessant is. De concurrentie zit maar één klik verder. Alleen al om die reden is maximale aandacht aan het website-ontwerp een eerste vereiste. Die website moet communiceren, met de juiste look and feel. En bovendien moet een bezoeker jouw bedrijf ook op internet herkennen, aan de hand van je huisstijl.

Bij Panorama Studios bepaal jij samen met de vormgever het website-ontwerp. Jouw huisstijl is het fundament, met gebruikmaking van alle mogelijkheden die internet maar kan bieden. Vervolgens bepalen we hoe je bezoekers binnen krijgt – onder meer via SEO – én vasthoudt. Zodat jouw website precies de juiste boodschap op de juiste manier aan de juiste doelgroep overbrengt.

Webshops

Een 24/7 winkel waar alles meetbaar is

Met een webshop kun jij je marktgebied flink vergroten. Maar hoe kom je bovendrijven op internet, met zoveel goede webshops?

Opvallen met een webshop is niet eenvoudig meer. Voor elk product en elke doelgroep barst het internet bijna uit zijn voegen. Veel factoren bepalen het rendement van je webshop. De look and feel. De functionaliteit. De vindbaarheid. De koppeling met je logistieke processen. Panorama Studios zorgt ervoor dat jij succesvol kunt opereren met je webwinkel.

Het voordeel van Panorama Studios is dat het gehele traject in één hand blijft. We denken samen met jou mee over de invulling. Bepalen de functionaliteit. Passen het ontwerp aan je huisstijl aan. En integreren andere geautomatiseerde processen, zodat ook de efficiency van je webshop overeind blijft. Elke webwinkel die Panorama Studios ontwikkelt is maatwerk. Van begin tot eind ontworpen om jouw plek in de digitale winkelstraat te veroveren.

De complete realisatie van websites

Maatwerk is vakwerk

Panorama Studios ontwikkelt maatwerk websites. Als we om ons heen kijken gaan we hier behoorlijk ver in. Het moet gewoon goed zijn, eerder stoppen we niet. We bouwen from scratch of aan de hand van een bestaand ontwerp. Alle websites gaan standaard responsive en voorzien van een Umbraco open source CMS systeem de deur uit.

Met de juiste technische basis is je website snel, technisch geoptimaliseerd voor Google, veilig (ook volgens AVG en eventueel WCAG richtlijnen) en vooral makkelijk te beheren. Dit kun je zelf doen, maar kun je ook uitbesteden aan onze content studio.

Een website moet onder alle omstandigheden communiceren, ongeacht beeldscherm, resolutie of browser. De vindbaarheid mag geen obstakel zijn voor je doelgroep. De vormgeving moet in lijn zijn met je visuele identiteit. Aan gebruiksvriendelijkheid stel je hoge eisen. En dan telt meer en meer ook de integratie met social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Stuk voor stuk aspecten die Panorama Studios meeneemt bij het bouwen van websites.

Koppelingen met software van derden

Een goede koppeling neemt je werk uit handen

Steeds meer ondernemingen zijn digitaal volwassen en werken intern met één of meerdere softwarepakketten. Mede daardoor krijgen we als webstudio vaak de vraag om een koppeling te maken tussen de website en achterliggende software zoals ERP of CRM systemen. Omdat elk (software)systeem op een andere manier is opgebouwd, is het koppelen van databases een kwestie van maatwerk. Heb je interesse in een database-koppeling? Dan brengen we je in contact met onze in-house koppeling architect. Hij analyseert de verbinding en bereidt deze zorgvuldig voor.

Wanneer de koppeling is uitgedacht en ontwikkeld volgt een uitgebreide testfase, waarin de koppeling tot in detail op de proef wordt gesteld. Pas als alle lichten op groen staan, gaat je website in de nieuwe vorm live. Zo komt je bezoeker (en jij) niet voor vervelende verrassingen te staan.