Online Marketing Studio

Online marketing

Het medium optimaal benutten

Ook jouw doelgroep maakt steeds meer gebruik van internet. Hoe blijf je hen succesvol bereiken? Panorama Studios schept orde in de chaos. We kennen alle mogelijkheden en trends en bekijken samen welke middelen voor jouw effectief zijn.

Aan online media geen gebrek. Een internetsite alléén is al lang niet meer genoeg om je doelgroep te traceren. Klanten verwachten ook dat je actief bent op social media als Twitter of Facebook. Apps kunnen van toegevoegde waarde zijn. Zoekmachine-optimalisatie is essentieel om – betaald of onbetaald – klanten naar je website te dirigeren. Panorama Studios maakt het eenvoudig om voor die middelen te kiezen die ook iets doen voor jouw bedrijf.

Leuk, die vernieuwende ideeën of technieken die elke dag weer opduiken op internet. Maar dragen ze bij aan je rendement? Kritisch als we zijn, schrappen we alles dat voor jou niet relevant is. Want het gaat niet om de techniek, het gaat er uiteindelijk om of online marketing het rendement oplevert dat je voor ogen staat. Dat doel houden we altijd scherp in de gaten. Want daar gaat het ook om, niet waar?

SEO & SEA

Zorg dat je in beeld komt!

Veel (potentiële) klanten vinden jouw bedrijf dankzij de vermelding op een zoekmachine. Daarom is Google ideaal om leads te genereren. Dat kan op twee manieren: door ‘zoekmachinevriendelijk’ je website in te richten en/of door te adverteren in zoekmachines.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Hoe vindt de doelgroep jouw website? Dat heeft vooral te maken met het zoekrobot-vriendelijk inrichten van je website: SEO (Search Engine Optimization) in ons jargon. Je website moet relevant zijn voor de doelgroep. Hoe? Samen met jou bepalen we het antwoord op die vraag. Om vervolgens een plan de campagne te maken om zoekmachines te beïnvloeden. Het plan is de basis voor het aanpassen van je bestaande website of het creëren van een nieuwe.

Adverteren bij zoekmachines (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is de andere manier om bezoekers naar je website te dirigeren. Je betaalt al naar gelang het aantal clicks. Belangrijk voordeel boven SEO: je hebt de garantie dat jouw bedrijf altijd op een vaste plek bij de zoekopdrachten verschijnt. Of het voor jou ook interessant is, hangt af van je markt. Zijn er veel of weinig concurrenten? Die afweging helpt Panorama Studios je graag maken.

Periodieke innovatie

Kan je website effectiever?

Internet evolueert snel. Daarom is het essentieel om regelmatig je website onder de loep te nemen. Panorama Studios helpt je graag om bij te blijven.

Kritisch naar je eigen website kijken vraagt vooral inlevingsvermogen. En de technische kennis om te kunnen bepalen of technische innovaties en trends voor jou meerwaarde hebben. Vraag het Panorama Studios. De kans is groot dat er een verrassende analyse uitrolt. Met de snelheid waarmee internet zich ontwikkelt is de kans op achterlopen immers reëel.

Aan de hand van onze aanbevelingen beoordelen we samen welke verbeterpunten wenselijk zijn om uit te voeren. Het kan zijn dat veranderingen in jouw bedrijf aanpassing nodig maken, het kan ook zijn dat de techniek inmiddels verder is. Door het verbeterproces tot een gezamenlijk proces te maken, ben je er zeker van dat de website inhoudelijk up-to-date is. Regelmatig een frisse blik van Panorama Studios vergroot daarmee het rendement van je online communicatie.

Contentcreatie

De tekst die blijft hangen bij je doelgroep

Tekst wordt steeds minder gelezen. Het is daarom belangrijk om met de teksten die je inzet de boodschap goed over te brengen. Een goede tekst krijgt aandacht, maakt nieuwsgierig, brengt de boodschap over en brengt je in actie. Goed schrijven is niet alleen foutloos schrijven, maar is je doelgroep bereiken.

Panorama Studios heeft verschillende schrijvers die weten wat jouw doelgroep beweegt en de gewenste boodschap aan de man kunnen brengen. Panorama Studios adviseert een schrijver die past bij je bedrijf en budget. We bieden jou ook de mogelijkheid de doelgroep in andere talen te bereiken met onze vertalers.