Venéco

Moving you forward

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

Venéco zet volgende stip op de horizon
Na jaren van organische groei en overnames zet ICT-bedrijf Venéco de volgende toekomstgerichte stap. Eén team, één naam en één heldere boodschap voor de markt: ‘Wij zijn je allround ICT-partner die snappen wat je nodig hebt om je organisatie en je medewerkers vooruit te helpen.’ Samengevat in het nieuwe motto van het bedrijf: ‘Moving you forward’.

Van branding tot website en alles daar tussenin. Na de fusie met DB+ vond het vernieuwde Venéco in Panorama een totaalpartner die ondersteuning bood bij de ontwikkeling van hun nieuwe identiteit.

Maak kennis met het vernieuwde en vertrouwde Venéco.

Logo
Logo op wit
Banieren
Social
Tickets
Visitekaartjes
Iconset
Indoor
Powerpoint
Wallpaper
Landing
Menu
veneco.nl
Inspiratie
Inspiratie
veneco.nl
About
Billboard
veneco.nl
Werken bij
Work hard, play hard
Vacatures
veneco.nl/werken-bij

Door onze fusie was een nieuwe, eigentijdse en opvallende branding nodig om onszelf opnieuw te positioneren in de markt. Hiervoor hebben wij Panorama Studios ingeschakeld. Hun kennis rondom het vertalen van een merkstrategie naar een opvallende merkidentiteit en bijbehorende website hebben mede gezorgd voor een enorm succesvolle lancering zowel intern als extern. Daarnaast heeft Panorama ook geholpen met de look & feel tijdens onze brand reveal party voor collega’s en partners in de vorm van uitnodigingen en aankleding op het feest, maar ook met het ontwikkelen van videomateriaal ten behoeve van de lancering extern. We kijken terug op een heel succesvolle lancering en zijn klaar voor de nieuwe stap met onze organisatie mede door de ondersteuning van Panorama Studios!

Martine Boekestein - Marketing & Communicatie Manager Venéco