Il Bianco

Delicatessen to go

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

Il Bianco, het Italiaanse zusje van Eetcafé De Witte. Zij kleuren het Marktplein van ’s-Gravenzande met hun range aan delicatessen to go. De hoofdmode blijft het verse zelfgemaakte Italiaanse schepijs, maar daarnaast bieden zij veel meer.

Begin 2020, tijdens de 1e lockdown durfde zij het aan om het interieur van beide zaken compleet om te gooien. Het resultaat is een plaatje! De formule en branding van Il Bianco mocht daarbij ook op de schop. Vanaf het eerste bolletje mochten wij mee sparren over uitstraling en ook nu klopten zij bij ons aan. Het resultaat is een volwassen, smaakvolle uitstraling die de klasse en kwaliteit overdraagt. Een huisstijl die naadloos aansluit bij het prachtige interieur.

Arrivederci!

il Bianco
Nieuw logo
Oud > Nieuw
Styling doorgevoerd
Icejackets en cups
Cadeaubonnen
Ansichtkaarten

“Wij zijn al jaren erg te spreken over Panorama Studios en de diensten die zij verlenen. Of het nu de website is, drukwerk of het her-bepalen van de huisstijl, Panorama Studios komt met een gedegen advies en communiceert helder en duidelijk. Zij zijn voor ons een totaalleverancier en niets is hen te gek voor ons. Ze kijken naar het bedrijf en pitchen aan je waar nog potentiële kansen liggen. Ook bieden ze innovatieve mogelijkheden en is ook spoedwerk niet te veel gevraagd. Panorama Studios verzorgt de volgende producten voor ons: website, huisstijl, cadeaubonnen, menukaarten, placemats, art-work en diverse ontwerp en drukwerkzaamheden. Een partner waar wij blij van worden en dat nog (hopelijk) vele jaren mogen zijn."

Thijs Plasmans - Bedrijfsleider