HS Climate Solutions

Ready. Set. Go!

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

HS Climate Solutions heeft zich als doel gesteld met Hisense - het snelst groeiende merk in duurzaam koelen en verwarmen binnen de Benelux - de markt flink op te schudden. Een tikkeltje rebels, super klantgericht én betaalbaar kun je bijna niet meer om ze heen.

Panorama Studios werd ingeschakeld om de communicatie naar een hoger plan te tillen. Nieuwe branding, nieuwe positionering en state of the art website met handige tools voor zowel consument als installateur.

Branding
Branding
Oud > Nieuw
Homepage
Nieuws & Blogs
Footer
Website HS
Producten
Product
Productpagina
Productspecificaties
Product accessoires
Projecten met dit product
Website HS
Projecten
Project
Team
Website HS
Iconset

"Wij zijn HS Climate Solutions B.V. en zijn exclusief importeur van alle klimaat gerelateerde apparatuur van het merk Hisense in de Benelux en daar zijn we behoorlijk trots op. Hisense laat namelijk zien dat het anders kan. Dat energiezuinige oplossingen niet duur hoeven te zijn en kwaliteit en een lagere prijs prima samen kunnen gaan. Ook gaaf aan Hisense: ze ontwikkelen continu door op technologische snufjes die het gebruiksgemak vergroten.

Om ons marktaandeel te vergroten hebben we een tender uitgeschreven voor de implementatie van een nieuwe huisstijl, nieuwe website en een Sociaal Media campagne. Onze keuze was eigenlijk tijdens de “Pitch” van Panorama Studios al gemaakt. Wat een verademing als een bedrijf weet hoe je met deze vraagstukken moet omgaan. Het resultaat: wij zijn het snelst groeiende merk in verwarmen en koelen. Als dit de juiste voortekenen zijn, zijn wij benieuwd wat de toekomstige samenwerking gaat opleveren!"

Vincent Heijnen - Algemeen directeur HS Climate Solutions