HD Klimaatsystemen

Klaar voor de volgende stap

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

We staan in Nederland voor de enorme uitdaging om anders te gaan verwarmen en koelen. Duurzamer, energiezuiniger en met oog voor de gezondheid en het comfort van de gebruikers. HD Klimaatsystemen helpt u graag aan een antwoord op al uw vragen over verwarmen en koelen. Ze zijn exclusief importeur van Hitachi in de Benelux, het merk met onder meer de best geteste warmtepomp.

Panorama Studios werd ingeschakeld om de communicatie naar een hoger plan te tillen. Nieuwe branding, nieuwe positionering en state of the art website met handige tools voor zowel consument als installateur.

Nieuwe branding
Nieuwe branding
Nieuwe branding
Oud > Nieuw
Homepage
Nieuws & Blogs
Footer
Website HD
Productoverzicht
Product
Productpagina
Productspecificaties
Product downloads
Website HD
Blogs
Downloads
FAQ
Website HD
Iconset

"Wij helpen u graag aan een antwoord op al uw vragen over verwarmen en koelen. Wij zijn HD Klimaatsystemen B.V. en we zijn exclusief importeur van Hitachi in de Benelux, het merk met onder meer de best geteste warmtepomp. Met onze totaalconcepten hebben we altijd een goede oplossing voor uw vraagstuk. De bewezen kwaliteit van Hitachi geeft u zekerheid voor de lange termijn, ons brede assortiment biedt u één aanspreekpunt voor alles wat u zoekt.
Ook niet onbelangrijk: we zijn een flexibele organisatie met korte lijnen en we schakelen altijd snel met u mee. U wilt gewoon goed advies, goede ondersteuning en uw spullen krijgen op het moment dat u ze nodig heeft. Daar zorgen we voor, zo simpel is het.

Voor de realisatie van onze nieuwe website zochten wij naar een bedrijf welke aansluit bij onze filosofie. Dit vertrouwen hadden wij direct in Panorama Studios. Korte lijnen, duidelijke visie, goed advies en flexibel in de uitvoering, met als uitkomst een geweldig resultaat binnen de planning. Wij zijn trots op het resultaat en gaan uit van een langdurige samenwerking om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten."

Vincent Heijnen - Algemeen directeur HD Klimaatsystemen