Work-IT Online

Next level labor control

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

Ontdek de power van cloud in jouw teeltomgeving!
Work-IT Online is dé online softwareoplossing voor arbeids- en productieregistratie in de glastuinbouw. Controle, vrijheid, inzicht en overzicht. Alle bedrijfsbrede data in één tool door eindeloos veel integraties. Aan ons de schone taak dit verhaal in een inspirerende pitch en dito huisstijl te gieten.

Work-IT Online pitch

Het moderne glastuinbouwbedrijf is een hightech omgeving. Toch drijft de hele organisatie voornamelijk op mensen… Arbeid. Werk wat dagelijks moeten worden ingepland, aangestuurd, uitgevoerd, geregistreerd en gecontroleerd. Bij Nitea bijten we ons al jaren vast in dit specifieke onderwerp. Hoe kunnen we deze processen optimaliseren, moderniseren en versimpelen met behulp van data en software?

Met Work-IT Teelt heeft Nitea afgelopen jaren naam gemaakt in de AGF, Sierteelt, verpakkingsbranche en logistiek. We zijn in een nieuw tijdperk beland en wel dat van data! Dit nieuwe tijdperk vraagt om een compleet nieuwe aanpak. Met trots lanceren wij daarom Work-IT Online!

Work-IT Online biedt vrijheid! Geen opstelling van hardware op locatie met de bijbehorende ongemakken, maar een toepassing in the cloud. Altijd, overal benaderbaar, snel schakelen wanneer de situatie hierom vraagt en direct profiteren van ontwikkelingen. Work-IT Online schittert in connectivity. Datastromen staan niet meer op zichzelf, maar worden geïntegreerd in het complete datahuishouden van uw bedrijf. Zo maakt u nóg scherpere beslissingen en heeft u nog meer controle.

Work-IT Online. Next level labor control

.
.
.
.
.
.
.
Website
Stand

Begin 2023 is de nieuwste cloud software van Nitea gelanceerd, dit kon natuurlijk niet zonder strakke nieuwe website, gave beelden en een moderne huisstijl. Panorama Studios heeft de gehele branding verzorgd. En het resultaat mag er zijn. In februari hebben we Work-IT Online gelanceerd tijdens de HortiContact en werden we overspoeld met complimenten. Dit is mogelijk gemaakt door de strakke vormgeving van Panorama Studios. Bedankt!

Zoë Molenaar - Wesstein, Manager Customer Success Team