Wiesje Lifetime Events

Droom groots en grenzeloos.

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

Wiesje Hallewas begon als een van de eerste weddingplanners van Nederland. Inmiddels kloppen BN’ers als voetballer Joël Veltman en presentatrice Caroline Tensen bij haar aan voor hun bruiloft.
Deze high-end wedding- en eventplanner brengt fantasieën tot leven. Bevlogen events die alle verwachtingen steevast overtreffen.

Als wedding- en eventplanner neemt Wiesje al ruim 17 jaar een trotse plek in de branche in. Met lef, passie en een flinke dosis fantasie vertaalt ze wensen en dromen in one-of-a-kind events die alle verwachtingen steevast overtreffen. 

Met een vast team en indrukwekkend internationaal netwerk van eersteklas leveranciers, die dezelfde toewijding hebben voor kwaliteit en detail, garandeert Wiesje een exclusieve én zorgeloze ervaring. Waar ook ter wereld.

Wiesje klopte met haar eventbureau 'Wedding & Planning' bij ons aan met de wens hun website te vernieuwen. Na wat sessies kwamen we tot de conclusie dat we eigenlijk beter nog even een stapje terug konden doen. Wie zijn we? En waar willen we naar toe? Door de jaren heen heeft het 'merk' Wiesje Hallewas flinke bekendheid gekregen door diverse optredens in de landelijke media en high-profile celebrity events. Naast dat de dienstverlening de naam 'Wedding & Planning' ontgroeid was, rijmde de positionering en branding ook niet meer lekker met de alure die het verdiend. Wij hielpen deze club aan een nieuwe positionering en branding om hun verhaal beter én kwalitatiever over te brengen.

www.wiesje-events.nl

Nieuw logo
Logo
Oude > Nieuwe logo
Kleuren
Vormtaal branding
Vormtaal branding
Visitekaartjes
Sticker & bedankt kaartjes
Website
Menu
Over ons
Even voorstellen
Portfolio
Portfolio items
Diensten
www.wiesje-events.nl

Dank team Panorama Studios voor jullie inspiratie en bevlogen begeleiding.
De zoektocht naar een nieuwe naam, onze nieuwe huisstijl en onze nieuwe website.
Wij zijn er erg trots op!

Wiesje Hallewas