TNI - Snacklijn voor kinderen

Herrlich erfrischend!

In dit project:
  • Design

Pak mij, pick me, nimm mich! Daar draait het in veel gevallen om. Dat je jezelf onderscheidt ten opzichte van de concurrentie in het schap. Samen met Terra Natura International (TNI) hebben wij een kleurrijke en aantrekkelijke kinderlijn ontwikkeld voor snackgroenten. En met succes kunnen we wel stellen na de reacties op de winkelvloer. Iedereen was erg enthousiast!

Snacktomatenlijn
Snackkomkommerlijn
Snackpaprikalijn
Halloweenlijn

“Vrijwel dagelijks heb ik contact met Panorama Studios. De korte lijntjes, het snelle schakelen en het feit dat Panorama Studios continue meedenkt, maakt de samenwerking erg fijn.

Niks is Panorama Studios te gek en voor niks voelen zij zich te goed. De meer eenvoudige klussen, maar ook de uitgebreide klussen pakken zij met twee handen aan. Ze komen hun afspraken na en communiceren goed. Tot slot maakt het brede takenpakket en de vergaande kennis van Panorama Studios, de samenwerking compleet, of het nu gaat om het opmaken en drukken van een kaartje, een nieuwe huisstijl of een website, bij Panorama Studios ben je aan het juiste adres.

Conclusie: ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf!”

Chantal Stolze - Product Marketeer