The Coast

Everything’s better at The Coast

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

Denk je eens in. Een uitzicht over zee en zand, zover je maar kunt kijken. De geur van het zeewater die in je neus prikt. Het geluid van de golven. The Coast Beach House... wát een locatie.

Logo visual
Logo
Visuele binnenkomst
Full page scroll
Beeldvullende fotografie
Visuele tekstpagina's
Professionele fotografie
Website
Brand image
Brand image
Brand image
Brand image

“Het was voordehandliggend dat wij onze wensen voor een nieuwe huisstijl kenbaar zouden maken aan Panorama Studios, die eerder ook al onze huisstijl hadden ontworpen. Een huisstijl die nog jaren mee kan gaan, bij alle seizoenen hoort en in een oogopslag herkenbaar is als die van ‘The Coast’; dat was ons doel. Het nieuwe interieur begin 2018 was hiervoor de basis.

De afgelopen 4 jaar, sinds de opening van The Coast, is er een hoop veranderd. Trends veranderen en je wordt er altijd door beïnvloed. Als redelijk nieuw paviljoen op een unieke locatie willen wij uiteraard niet achterblijven bij deze trends! In samenwerking met Panorama studios gingen wij op zoek naar de eye catchers die The Coast onderscheiden van andere paviljoens.

Met goed vertrouwen hebben wij dit uit handen gegeven met een geweldig en vernieuwend resultaat. Erg blij dat er op een juiste manier aanvulling wordt geboden op onze al bestaande wensen. Het resultaat, so far, mag er zijn met als pronkstuk onze nieuwe website! Maar we zijn er nog niet. Er staan nog diverse vernieuwingen op de planning waar wij erg naar uitkijken.”

Anniek Feijge - Communicatie Medewerker