SDF & HAWE

Partners in growth

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

SDF Horti Software biedt een veelzijdig ERP pakket voor de tuinbouw. HAWE Cultivation Systems is ruim 60 jaar totaalaanbieder van logistieke systemen voor de glastuinbouw. Deze twee bedrijven opereren sinds 2023 onder de vlag van de KUBO Group. Aan Panorama Studios de opdracht deze bedrijven goed op de kaart te zetten.

We begonnen deze klus met het herdefiniëren van de positionering en creëerde daarbij een stevige pitch.

Pitch SDF Horti Software

Als ergens de efficiëntie tot een kunstvorm verheven is, dan is dat wel in de glastuinbouw. Al decennia lang kan goed altijd beter. Deze mindset zit dan ook, sinds de oprichting in 1983, diep geworteld in het DNA van iedere collega binnen SDF. Altijd op zoek naar optimalisatie door automatisering.

SDF ontwikkelt een totaalpakket welke rijmt met het dagelijkse ritme van uw moderne sierteeltbedrijf. Een veelzijdig ERP pakket met maatwerkoplossingen voor uw voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie, besturing van logistieke processen en nog veel meer. Toch is alleen een softwarepakket niet genoeg. U kiest voor SDF vanwege de combinatie met het partnership. Wat is immers een softwarepakket zonder advies, inzicht en expertise?

Sinds kort is SDF onderdeel van de KUBO Groep en maakt daarmee deel uit van een marktleidend totaalconcept. Zo blijft SDF zich ontwikkelen als de digitale specialist in workflow.

SDF. Partners in workflow

Pitch HAWE Cultivation Systems

We’ve been around als het gaat om ontwikkelingen in de glastuinbouw. Sinds 1958 levert HAWE duurzame en slimme teeltsystemen aan de sterk groeiende markt over de hele wereld. Met een groot hart voor techniek en teelt pushen we onszelf naar nieuwe oplossingen. Zo verhoogt de productie en kwaliteit van uw gewas, bespaart u kosten, haalt u meer uit uw teeltoppervlak en verbeteren uw arbeidsomstandigheden.

HAWE stapt in met een doorgewinterde visie. U profiteert niet alleen van onze jarenlange ervaring en best practices, maar ook van een rijk ecosysteem van toonaangevende partners. Geen teeltomgeving is hetzelfde en daarom kiezen wij altijd voor modulaire systemen in combinatie met een plan op maat.

Voor diverse gewassen in de voedsel- en sierteeltsector biedt HAWE een range aan duurzame en slimme systemen. Van containersystemen, mobiele gotensystemen tot meerlagen teeltsystemen. Kortom totale logistieke automatisering van uw teelt in combinatie met een optimale workflow. Zo beweegt HAWE uw volledige teelt naar een nieuw niveau.

HAWE. Moving growth

.
.
.
.
Website
.
.
.
.
Website