HR energy

Pushing sustainability forward

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

De opdracht luidde: Help ons met de ontwikkeling van een inspirerende en vooral logische pitch waarbij het bedrijf, de producten en diensten logisch naast elkaar bestaan. Creëer daarbij een herkenbare en onderscheidende uitstraling welke staat als een huis voor de komende jaren. Laat dat nou helemaal in ons straatje zijn...

Allereerst ontwikkelde we een mooie brand story voor HR energy:

Energie, we hebben het allemaal nodig, steeds meer en steeds vaker. Aan de andere kant groeit een probleem. We putten onze planeet uit met de vertrouwde manieren om energie te winnen, steeds meer en steeds vaker.

De oplossing ligt wat ons betreft niet in het minderen van gebruik, maar in technische innovatie! De natuurlijke energiebronnen waarmee we zonder schade in onze energiebehoefte kunnen voorzien zijn legio. De vraag is alleen, hoe? Bij HR energy zijn we gefascineerd om deze vraag zo goed mogelijk te beantwoorden met onze eigenwijze engineers en unieke systemen.

Alleen een systeem ontwikkelen is niet genoeg. Installateurs zijn schaars en dragen een grote rol in de transitie. Daarom koestert HR energy de duurzame relatie met deze sleutelpersonen. We houden de lijnen kort met ons kantoor en productielocatie in Nederland.

We kijken vooruit en pushen onszelf om nóg meer uit de techniek en samenwerkingen te halen om zo nóg beter aan te sluiten bij wat gezinnen, organisaties en installateurs verder helpt in deze benodigde transitie. Daar krijgen wij dan weer energie van :)

Visual
Website
Menu
Website
Qsilence
Werken bij
Website
Website