Holstein Flowers

De bloemist inspireren met visueel spektakel

In dit project:
  • Design
  • Online

Holstein Flowers is een prachtig familiebedrijf gelegen aan de rand van het Westland. Ze zijn zelf erg bescheiden, maar behoren tot de marktleiders in de Gerberawereld. Holstein Flowers kweekt meer dan 140 soorten en daarvan is maarliefst 80% uit eigen veredeling. Met bijna 11 hectare verdeeld over twee locaties is Holstein Flowers uitgegroeid tot één van de grootste gerberakwekers ter wereld. 
Een bedrijf waar geavanceerde technologie hand in hand gaat met vakmanschap en jarenlange ervaring. Wie het bedrijf binnen stapt, voelt en ruikt de passie waarmee iedereen te werk gaat.

Het assortiment is buitengewoon breed. Van de bekende klassieke germini's en grootbloemige gerbera's tot exclusieve collecties: de bolvormige Gerponi’s, sprieterige Gerspiders en piepkleine Germicro’s. Dit zijn de pareltjes uit het assortiment! Stuk voor stuk gerbera’s met wonderlijke vormen en bijzondere kleurcombinaties waarnaar je kunt blijven kijken. Bij zo'n wereldspeler in gerbera's hoort natuurlijk ook een pareltje van een website.

Website
USP's
Get inspired!
Website
Filter
Overzicht
Uitgelicht
Assortiment
Over ons
Management
Get inspired!
Smoelenboek
Website

“Het is vaak moeilijk om duidelijk te maken wat je wilt als je iets al helemaal voor je ziet in je hoofd... Dit bleek echter een ‘makkie’ voor Panorama Studios! Daar waren wij écht blij verrast mee! Door het stellen van de juiste vragen, werd hen duidelijk wat wij voor ogen hadden. Helemaal top! Daarna kon er gebouwd worden. Alles verliep smoothly. Ook als we nu met een vraag komen, staan ze voor je klaar. Dat noemen wij Service met een hoofdletter S!

Leo van Holstein - Algemeen Directeur