EAT ME

Dare to explore!

In dit project:
  • Design
  • Online

Je bent het paarse EAT ME label ongetwijfeld weleens tegengekomen in de winkel. Onder deze naam vind je een ongeëvenaard assortiment aan exotische groenten en fruit en bessen. Nature's Pride wilde voor hun premium merk een premium website laten ontwikkelen. 
Deze website heeft werkelijk alles. Intuïtief design, geoptimaliseerd voor mobiel én desktop, prachtige fotografie, alle toeters en bellen op het gebied van optimalisatie en SEO, koppelingen met Hubspot, een bak aan overheerlijke recepten, gebruiksvriendelijk voor bezoeker en editors.
EAT ME is inspirerend in het schap én nu ook online door consumenten elke keer weer te verrassen met producten en toepassingen. EAT ME is hét inspiratiemerk. Dare to explore!

Finger licking
Website
Website
Slim zoeken
Fanbase opbouwen
Verkooppunten
Pins op kaart
Verkooppunt
Verkooppunten
Recepten
Recepten gefilterd
Slim zoeken
Recepten
Recept
Recept
Recept
Producten
Slim zoeken
Producten
Productpagina
Quick links anchors
Productinfo
Productinfo
Productinfo
Productpagina
CMS content styling
Wat eet jij vandaag?

De ontwikkeling van onze nieuwe EAT ME website was binnen 1 jaar het 3e grote project met Panorama Studios en wederom zijn we heel blij met het verloop. De EAT ME is -in tegenstelling tot Nature’s Pride en Berries Pride- een inspiratiewebsite voor onze consumentendoelgroep, boordevol lekkere producten en recepten. Deze nieuwe website wilden we volledig integreren met ons nieuwe CRM-systeem, mede door de technische expertise, creativiteit en flexibiliteit van Panorama Studios hebben we deze uitdagingen allemaal goed doorstaan. Hierdoor zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen waar we met zijn allen heel trots op mogen zijn!

Aimée Theijs - Online marketeer, Nature’s Pride