Beauty Plants

Oog voor schoonheid

In dit project:
  • Branding
  • Design
  • Online

Een totale metamorfose naar een jong en energiek merk. Na het brandingtraject hebben we ook de website onder handen genomen. Het resultaat sluit naadloos aan bij het DNA van de onderneming. Een kwekerij met eigenzinnige productie in Anigozanthos, Mandevilla en Camellia.

Logo
Logo
Logo
Oud > Nieuw
Beauty Plants
Beauty Plants
Beauty Plants
De mannen achter Beauty Plants

Nadat we met Beauty Plants intern een professionaliseringsslag hadden gemaakt, hadden we de wens om meer naar buiten te treden. We wilden veel zichtbaarder worden. Wij als eigenzinnig bedrijf wilde ook graag een uitstraling die ├ęcht anders is. Wij zagen op de website van Panorama Studios de mooie projecten die zij hadden afgerond. Vanuit daar besloten we dat we met Panorama wilden gaan werken.
De samenwerking beviel erg goed. Er waren korte lijntjes en de communicatie verliep heel goed.
In eerste instantie zou Panorama voor ons een nieuwe huisstijl ontwikkelen, maar al snel smaakte de nieuwe huisstijl naar meer. Wij wilden graag een next-level website, die net even anders is dan anders. Panorama heeft onze verwachting meer dan waargemaakt. Daarnaast hebben ze een heel goed netwerk voor bijkomende zaken, zoals bedrukkingen en fotografie. Wat wij daarbij fijn vonden, is dat Panorama daar niet tussen zat. Zij lieten het contact met deze partijen aan ons, waardoor ook daar de lijntjes kort bleven.

Stef Koene - Beauty Plants