BC 's-Gravenzande

dé ontmoetingsplaats voor ondernemers

In dit project:
  • Design
  • Online

FC 's-Gravenzande is een van de grootste amateurvoetbalverenigingen van Nederland. De grote actieve business club organiseert tal van activiteiten voor haar leden. Voorheen werd dit grotendeels handmatig geregeld. Dit moet eenvoudiger kunnen! We hebben de nieuwe website voorzien van een eventmodule waarmee de beheerder leden kan informeren, uitnodigen en reminders kan sturen. Daarnaast kunnen leden én niet-leden hun deelname doorgeven. Voor besloten events hebben we een leden-login.

Landing
Agenda & nieuws
Website BC 's-Gravenzande
Agenda (niet ingelogd)
Event (niet ingelogd)
Agenda (ingelogd)
Event (ingelogd)
Website BC 's-Gravenzande
Event (niet ingelogd)
Aanmelden (niet ingelogd)
Event (ingelogd)
Deelnemers event (ingelogd)
Deelname doorgeven (ingelogd)
Website BC 's-Gravenzande
Nieuws
Leden
Profiel
Website BC 's-Gravenzande
Bestuur
Aanmelden nieuw lid
Website BC 's-Gravenzande

“Business Club ’s-Gravenzande heeft na 10 jaar z’n website vernieuwd. Business Club lid Panorama Studios heeft dit op voortreffelijke wijze binnen het budget en de afgesproken termijn uitgevoerd. Na inventarisatie van het programma van wensen van BC ’s-Gravenzande is er door Panorama Studios een nieuwe huisstijl en een nieuwe vormgeving ontworpen, waarin de verschillende rubrieken, zoals agenda, aanmelden voor evenementen, nieuws en info over BC ’s-Gravenzande, overzichtelijk in beeld gebracht zijn.

De Business Club leden kunnen zich nu, nadat ze eenmalig zijn ingelogd, aanmelden bij evenementen. Voor de BC leden is een overzicht beschikbaar met welke BC leden zich al hebben aangemeld. Het is nu voor de organisatie van de BC evenementen eenvoudig om een 'reminder' te sturen naar de BC leden die zich nog niet aangemeld hebben. Heel efficiënt. Altijd een actueel overzicht en geen handgeschreven lijstjes meer.

Business Club ’s-Gravenzande is zeer tevreden met het mooie en overzichtelijk ontwerp en de nieuwe gebruiksvriendelijke mogelijkheden. We hebben van onze Business Club leden veel complimenten ontvangen. De website van BC ’s-Gravenzande straalt kwaliteit uit. Een professioneel resultaat middels een prima samenwerking met input van Business Club ’s-Gravenzande en de realisatie door Panorama Studios.”

Johan van Staalduinen - Secretaris Business Club ’s-Gravenzande