Creative designer

Creative designer

Ontwerp jij met ons mee?

Wij zijn aan het groeien, en zoeken jou! Samen met je collega's vertaal je een merkstrategie naar pakkende merkconcepten, namen en slogans. Vervolgens neem je in het team de lead als designer en vertaal je het merk naar een onderscheidende huisstijl, een logo en een brandbook. Constant bouwen aan mooie merken. Het werk is onwijs afwisselend. Soms werk je in teamverband, soms alleen, grote klussen, kleine vluchtige opdrachtjes, offline, online. Geen dag is hetzelfde.

Samen met een team van vakmalloten daag je elkaar uit, bedenk je nieuwe concepten en neem je deel aan brainstorms of creatieve sessies om elkaar naar een nóg hoger niveau te tillen.

Je komt te werken in een organisatie met een zeer open cultuur, waarin het gehele team in één grote ruimte zit. Dit zorgt voor een relaxte werksfeer onder het jonge team waarin de gemiddelde leeftijd rond de 33 ligt.

Solliciteer direct
Bekijk eerst ons werk

Jij gaat

helemaal uit je dak als…

De klant zijn doelen behaalt met de designs die jij samen met je collega's op maat voor ze hebt gecreëerd. Je gaat aan de slag voor toonaangevende bedrijven als Nature's Pride, Weterings, Harvest House, KUBO en De Tuinderij. Stuk voor stuk pioniers, voorlopers in hun branche en vaak wereldwijd actief. Je hebt sparringsessies met de klant en gaat samen met je collega's op zoek naar waar wij het verschil kunnen maken. 

Jij wilt

niets liever dan…

 • De beste worden in je vakgebied;
 • De verwachtingen keer op keer overtreffen;
 • Binnenstappen in een gezellig team waar hard wordt gewerkt en hard wordt gelachen;
 • Werken aan uitdagende projecten voor een gevarieerde klantenkring in een inspirerende leuke werkomgeving;
 • Gewoon lekker in de buurt werken. Ons kantoor zit in Naaldwijk. Veel van je collega's komen 's morgens heerlijk op 't fietsje naar het werk;
 • Onderdeel uitmaken van een solide en groeiend modern bureau,
 • Inspireren en enthousiasmeren met je skills;
 • Bouwen aan een modern reclamebureau wat elke dag weer een stapje beter wordt;
 • Werken aan je dart- en tafelvoetbalskills tijdens de vrij-mi-bo;
 • Samen met je collega's naar de leukste bedrijfsuitjes, bbq's, borrels, beurzen en andere activiteiten;
 • Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jij bent

nou echt iemand die…

 • Gek is op design in de breedste zin van het woord. Je zintuigen staan continue open. Altijd op zoek naar inspiratie;
 • In het bezit is van een afgeronde vak gerelateerde MBO of HBO-opleiding of je bent een natuurtalent - de Messi in designland - en kan ons overtuigen dat jij alles in huis hebt om te designen bij Panorama Studios;
 • We echt niet uit hoeven te leggen wat dpi's zijn of wat RGB, CMYK en PMS is;
 • Flexibel en stressbestendig is, ze maken jou de pis niet lauw;
 • Graag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en trends binnen je vakgebied;
 • Een échte teamplayer is. Makkelijk schakelen met andere designers, developers, klanten en leveranciers is aan jou wel besteed;
 • Gewoon leuk is, een gezellige aanwinst voor het team.

Wij zijn

Panorama Studios

Communicatiepartner, reclamebureau, ontwikkelaar en design studio in één. Bedenkers, makers en adviseurs met een heldere kijk op communicatie. Panorama Studios heeft een mooie verzameling specialisten onder één dak zitten. Hiermee houden we de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Kunnen we het niet zelf? Dan weten we altijd wel iemand die het wel kan en dan vanzelfsprekend wel naar onze kwaliteitsstandaarden. En die zijn hoog!

Wat we buiten het werk om doen?

Designer

aan het woord

“Het leuke aan dit werk is dat je overal in de keuken kunt kijken. Bij Panorama werken we voor een zeer uiteenlopend klantportfolio. Stuk voor stuk sterspelers in hun branche. Ik vind het dan ook echt een kick wanneer ik mijn designs in 'het wild' tegenkom. Op verpakkingen tijdens het boodschappen doen, onderweg op vrachtauto's, abri's of gigantische logo's op bedrijfspanden met een strakke rij wapperende banieren voor de deur. Daar doe ik het voor! Samen met collega's nieuwe dingen ontdekken, sparren en elkaar steeds weer pushen het beter te doen. Daarnaast wordt er buiten het werk om ook veel georganiseerd. Game nights, borrels, extravagante lunches en natuurlijk de bedrijfsuitjes."

Yohan Brochard - Visual Designer bij Panorama Studios

O, trouwens...

Dit is wat we doen

Royal Brinkman

Gas geven met interne communicatie

Ontdek het hier

M. Wild Flavors

Alles voor de Mushroom Maniacs!

Ontdek het hier

iL Bianco

Branding voor hippe trendy take-away

Ontdek het hier

Weterings Machinery

Building a brand that lasts

Ontdek het hier

Wat nog meer? Ontdek het zelf

Feest der herkenning?

Dan zoeken wij jou!

Twijfel geen moment en neem direct contact met ons op. Overtuig ons waarom jij dé persoon bent voor deze functie bij Panorama Studios en stuur dit samen met je CV en portfolio naar solliciteren@panoramastudios.nl.

Solliciteer nu


Pssst... ben je recruiter? Leuk dat je ons wilt helpen, maar goede mensen vinden, kunnen we heel goed zelf. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt dus niet op prijs gesteld.